Sjømat Weekend
28.juni - 30. juni
Kafe K
Fish & Chips
199,-
Salat med reker
179,-
Scampi med foccacia og aioli
139,-
Michel Seylmager’s Hus
Rekesmørbrød
249,-
Blåskjell med fries og aioli
265,-
Kveite med mangosalat og vinaigrette
425,-
Becks Brasserie og Bar Osebro
Blåskjell med fennikel, kokosnøtt krem og fries
225,-
Hjemmelaget fiskeburger med ruccula og rødløksalsa
239,-
Sjøkreps thermidor med ramsløksmør, spicy honning og puff pastry
275,-
Jonas B. Gundersen
Blåskjell med fries og aioli
269,-
Vongole Spaghetti
200,-
Laks med smørstekte grønnsaker
315,-
Elvespeilet Mat & Vinbar
Skagensmørbrød
219,-
Fiskesuppe
219,-
Spicy scampi pasta
219,-
Merci
Lobster roll
265,-
Spicy blåskjell N´duja
265,-
Sole Meuniére
395,-
Egon
PilPil Reker med chilli, vårløk, lime
170,-
Fish & Chips Burger
249
Torsk fra nord Norge.
374
Øya spiseri
Zuppa di pesce
205,-
Bruschetta con gamberetti
220,-
Lombi di Merluzzo
375
Royal India
Butter garlic prawns
250,-
Fish Bhuna
250,-
Tandoori Jhinga
279,-
Jimmy´s
Jimmys Fiskesuppe
239
Røkelaks sandwich
239
Sjømat fjøl
279
Takk til våre samarbeidspartnere