Sjømat Weekend
28.juni - 30. juni

Fish & Chips 199,-
Salat med reker 179,-
Scampi med foccacia og aioli 139,-
Rekesmørbrød 249,-
Blåskjell med fries og aioli 265,-
Kveite med mangosalat og vinaigrette 425,-
Blåskjell med fennikel, kokosnøtt krem og fries 225,-
Hjemmelaget fiskeburger med ruccula og rødløksalsa 239,-
Sjøkreps thermidor med ramsløksmør, spicy honning og puff pastry 275,-
Blåskjell med fries og aioli 269,-
Vongole Spaghetti 200,-
Laks med smørstekte grønnsaker 315,-
Skagensmørbrød 219,-
Fiskesuppe 219,-
Spicy scampi pasta 219,-
Lobster roll 265,-
Spicy blåskjell N´duja 265,-
Sole Meuniére 395,-
PilPil Reker med chilli, vårløk, lime 170,-
Fish & Chips Burger 249
Torsk fra nord Norge. 374
Zuppa di pesce 205,-
Bruschetta con gamberetti 220,-
Lombi di Merluzzo 375
Butter garlic prawns 250,-
Fish Bhuna 250,-
Tandoori Jhinga 279,-
Jimmys Fiskesuppe 239
Røkelaks sandwich 239
Sjømat fjøl 279

Takk til våre samarbeids­partnere