Fadnes

 

Onsdag 17. Juli

kl 20:00

Bak artistnavnet Fadnes står Einar S. Fadnes, bedre kjent som frontfigur gjennom 20 år i bandet Jim Stärk. Etter seks plater og hundrevis av konserter, gir han nå ut musikk på egen hånd. Han platedebuterte som soloartist i 2020 og ga ut oppfølgeren, The Waiting Game, våren 2023. Nå kommer han med nytt album der de første singlene slippes vår og sommer 2024.

Selv om Fadnes musikk kan dvele ved melankolien, har han også et blikk på livets lyse ́sider, både tekstlig og musikalsk. I konsertformat spiller Fadnes en blanding av låter fra Jim Stärk-katalogen og hans to soloplater. Det er dynamisk og luftig, lunt, seriøst og lekent.

«Det er fortsatt Fadnes ́ karakteristiske, lett melankolske stemme som bærer musikken, nå modnere og enda mer distinkt. For ikke å si distingvert. Fadnes har alltid hatt en udiskutabel melodisk teft: Han har neppe levert fra seg musikk som ikke er bestykket med et pop-hook, et klart catchy element» Klassekampen.Ta godt imot en av landets beste låtskrivere på tangenter, gitar og vokal.

Med seg har han Ronny Yttrehus på gitar.

Musikken spilles utendørs, men vi flytter inn dersom været ikke er på lag.
Kom tidlig for å sikre deg det beste bordet – på vår uteservering er det førstemann til mølla prinsippet.

Ønsker du å reservere bord, kan du reservere bord i Palmehaven eller restauranten HER.

Velkommen!

Samarbeidspartnere